Voor bedrijven

Versterk je merkimago met op maat gemaakte illustratie. Wees onderscheidend van de massa. Ontdek doordachte en aantrekkelijke ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de kern van jouw bedrijf weerspiegelen.

Klaar om te versterken, klaar om te imponeren. Ontdek de kunst van onderscheidende bedrijfsdesigns. Neem dan contact op met ons.

LOGO'S | HUISTIJL | BEDRIJF POSTERS | BANNERS | STICKERS | ILLUSTRATIES

Voorbeeld - Studio ADC

LOGO'S
Logo Logo
BANNER EVENEMENTEN
Logo
POSTER STUDIO
Logo
WEBSITE ILLUSTRATIE
Logo

HOE WERK IK

1. GESPREK

Tijdens ons eerste overleg kijken we samen of wij een goede match zijn. We bespreken de wensen voor je bedrijf en het design. Wat wil je uitstralen en wat is het doel van het ontwerp? Ik zal daarbij zoveel mogelijk details vragen om het ontwerp zo perfect mogelijk te kunnen maken.

2. AAN DE SLAG

Is het een match? Dan ga ik aan de slag met het eerste concept. Bij grote vragen zal ik direct contact opnemen, zo gaat er geen onnodig geld en tijd verloren.

3. CONCEPT(EN)

Vervolgens stuur ik je het eerste concept(en) via de mail met een watermerk. Gewenste veranderingen op basis van dit concept zal ik gratis verwerken. Wil je daarna nogmaals veranderingen, dan gaat het weer tegen het uurtarief. Weet dat dat mijn ultieme doel is om jou zo tevreden mogelijk te maken.

4. BLIJDSCHAP

Ben je tevreden? Dan ontvang je zo snel mogelijk je ontwerpen!! En goed nieuws, ik heb nog nooit een ontevreden klant gehad ;)

Voorbeelden Logo's

Hoe ontvang ik het eindproduct?

Digitale producten zoals logo's en een huisstijl onvang je via de mail in een .PNG format. Hierdoor zal er geen kwaliteit verloren gaan. Ook ontvang je uiteraard alijd een versie zonder achtergrond, zodat je jouw logo kunt gebruiken of verschillende kleuren achtergrond.

Wil je graag een andere extensie ontvangen? Dan kijken we uiteraard samen naar de mogelijkheden.

Voor fysieke producten is het mogelijk dat ik het product voor je laat bedrukken.

Wat zijn de kosten?

Het uurtarief voor ontwerpen is €30 (excl. btw). Het exacte bedrag wordt bepaald door de aard van het verzoek en de omvang van het project. Bovenop dit tarief komen eventuele drukkosten. Drukkosten variëren per product (materiaal, formaat) en kunnen vooraf worden verstrekt. Als alternatief is het ook mogelijk om het ontwerp digitaal te ontvangen, zodat je zelf de mogelijkheid hebt om het op een gewenst product te laten afdrukken.

Wanneer betalen?

De mogelijkheden bespreken is natuurlijk altijd vrijblijvend. Samen stellen wij een plan op dat aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Voordat ik aan het ontwerpen begin, ontvang je een eerste offerte. Dit basisbedrag dekt de tijd en toewijding die ik investeer in jouw eerste ontwerp. Deze aanpak is bedoeld om te voorkomen dat mensen er met mijn eerste concept vandoor gaan. Helaas kan dat soms gebeuren.

Zodra je tevreden bent en het ontwerp voltooid is, worden eventuele extra kosten (bij extra aanpassingen) en verzendkosten, evenals eventuele drukkosten, in rekening gebracht.

Hoelang duurt het?

De levertijd hangt uiteraard af van de aanvraag maar ook van de drukte op dat moment. Vooraf zullen we altijd bespreken wanneer je het design nodig hebt.

Houd in ieder geval rekening met drie weken. Heb je spoed? Dan kunnen wij altijd samen overleggen en naar mogelijkheden zoeken.

Voor het gemak, een stappenplan

  1. Stuur een bericht (of instagram berichtje).
  2. Samen bespreken wij je wensen en maken wij een plan.
  3. Betaling basisbedrag.
  4. Ik ga vol liefde aan de gang met het eerste ontwerp.
  5. De illustratie wordt online opgestuurd voor feedback.
  6. Ik verwerkt gratis de eventuele feedback.
  7. Het definitieve ontwerp wordt nogmaals online opgestuurd.
  8. Bij goedkeuring: illustratie wordt bedrukt/opgestuurd en overige kosten worden betaald. Geen goedkeuring: eventuele extra feedback/aanpassing.
  9. Je ontvangt het design voor jouw droombedrijf!