Verzending & Retourneren

Verzending

Wij verzenden binnen Nederland en België.

Nederland:

Standaard verzending is €3,99. Voor een spoed verzending is dit €9,99. Bij een bestelling vanaf €55 wordt uw pakket gratis bezorgd! 

Voor truien van het merk studio oasis geld een tarief van €6,95.

De poster wordt bezorgd via DHL. Na aanmelding zal u een track & trace code ontvangen. Hiermee kunt u het pakket volgen en zien wanneer en toelaat het bij u thuis wordt bezorgd. Indien u niet thuis bent op het moment dat het design wordt bezorgd zijn er twee opties.

 1. DHL heeft een "Niet thuis bericht" achtergelaten. Via de gegevens in dit bericht kunt u een afspraak maken voor een nieuwe levering.
 2. DHL heeft een bericht achtergelaten dat uw pakken is afgeleverd bij buren.

België: 

Standaard verzending is €8,99. 

Voor truien van het merk studio oasis geld een tarief van €12,95.

De poster wordt in principe bezorgd via DPD wordt. Na aanmelding zal u een track & trace code ontvangen. Hiermee kunt u het pakket volgen en zien wanneer en toelaat het bij u thuis wordt bezorgd. Indien u niet thuis bent op het moment dat het design wordt bezorgd zijn er twee opties.

 1. DPD heeft een "Niet thuis bericht" achtergelaten. Via de gegevens in dit bericht kunt u een afspraak maken voor een nieuwe levering.
 2. DPD heeft een bericht achtergelaten dat uw pakken is afgeleverd bij buren.

Levertijd

Houd rekening met een levertijd van ongeveer 1 werkweek.

Alle producten zijn maatwerk, dit betekent dat het design pas in productie gaat op het moment u de bestelling plaatst. Standaard posters zullen binnen 24u naar de drukkerij worden gestuurd. Gepersonaliseerde posters zullen binnen 1-2 werkdagen naar de drukkerij worden gestuurd. Daar worden de designs binnen 3-5 werkdagen klaar gemaakt en verzonden. Dit komt dus neer op ongeveer 1 werkweek. Voor gepersonaliseerde designs en speciale verzoeken kan dit uiteraard langer duren, dit gaat echter altijd in overleg.  

Voor truien van het merk studio oasis geld een langere levertijd - zie informatie bij product.

 

Retourbeleid

Indien de bestelling niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u de bestelling retourneren. U behoud altijd het recht om het product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen (volgends de wet “verkoop op afstand” ). Met uitzondering van producten die persoonlijk van aard zijn.

Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@asrdesigns.com of via het algemene contact formulier. Vermeld hierin duidelijk uw naam, het ordernummer van de bestelling en welk product u wilt retourneren. Ik probeer binnen 48uur na ontvangst van de e-mail deze te verwerken en u het retourformulier toe te sturen. U kunt dan de bestelling retourneren, de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zorg dat u altijd het retourformulier bijvoegt. Zonder dit formulier kan ik de retour niet verwerken.

Retourneren

 1. Verpak het artikel netjes en zorgvuldig in de originele verpakking.
 2. Voeg het ingevulde retourformulier toe aan de retourzending. Zonder dit formulier kan het retour niet in behandeling worden genomen.
 3. Frankeer de retourzending voldoende, u bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de retourzending,
 4. Retourneer de bestelling naar bovenstaand retouradres

Zodra het retour is ontvangen wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee het product is betaald.            

Voorwaarden:

 • Het artikel is origineel, compleet en niet beschadigd
 • Het bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product.
 • U dient binnen 14 werkdagen na ontvangst de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. ASRdesigns is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen met track & trace te versturen.
 • Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door ASRdesigns worden gecrediteerd.
 • De consument draagt verantwoordelijkheid om het verzendadres juist in te voeren
 • ASRdesigns behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.
 • ASRdesigns behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.
 • U dient het ingevulde retourformulier bij te voegen.
 • De terugbetaling van het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 10 werkdagen) na ontvangst van de retourzending plaatsvinden. 

De kosten van de retourzending zijn wel voor eigen rekening met uitzondering van

 • Indien er een fout is in de bedrukking
 • Indien het product stuk is. De klant dient aan te tonen dat deze schade al vooraf aanwezig was en dient deze dan binnen 14 dagen te melden.

Uitzondering
Bij producten op speciaal verzoek of gepersonaliseerde ontwerpen kunt u uw product helaas niet retourneren met uitzondering van

 • Indien er een fout is in de bedrukking.
 • Indien het product stuk is. De klant dient aan te tonen dat deze schade al vooraf aanwezig was en dient deze dan binnen 14 dagen te melden.

 

Retouradres

Ten name van: ASRdesigns 

Postcode: 3600AA

Plaats: Maarssen

Postbus: 32