Breng je visie tot leven met op maat gemaakte illustraties

Stappenplan

stappenplan persoonlijke illustratie | unieke poster

     
Voorbeelden
     ❥ Speciale kinderposter
     ❥ Geboorteposter
     ❥ Illustratie van gezin of huisdieren
     ❥ Illustratie van vriend(inn)en  
En meer! Stuur een bericht en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden 
  
      
     

 Persoonlijke illustratie

 

 

Speciale wensen of opzoek naar een uniek cadeau? Dan maak ik graag een persoonlijke illustratie voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wij starten vanuit uw wensen en ideeën. Is er een bepaalde kleur die u graag ziet, een lievelingsdier of andere elementen? Het bespreken van de mogelijk is uiteraard altijd GRATIS! 

Hoe kan ik een illustratie op maat laten maken?


Onder aan deze pagina kun je een verzoek indienen, geef u wensen door. Nadat ik uw aanvraag heb ontvangen, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen om het samen te bespreken. Zodra je een akkoord geeft, dan ga ik aan de slag om de perfecte illustratie te maken. Bent je meer van het 'kletsen' dan mag u natuurlijk ook altijd een berichtje via Instagram sturen. 

Wat als ik de illustratie niet leuk vind? 


Gedurende ons eerste overleg zal vragen naar zoveel mogelijk details en wensen zodat ik het ontwerp volledig naar uw wens kan maken. Bij grote vragen tussendoor, zal ik contact met je opnemen. Nadat ik klaar ben, stuur ik het design online voor feedback. Bij eventuele aanpassingen op basis van het eerste ontwerp zal ik GRATIS jouw feedback verwerken en het design aanpassen. Wilt u daarna nogmaals veranderingen? Dan zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht voor de extra gemaakte uren. Weet dat mijn ultieme doel is om een perfect illustratie te maken. En, goed nieuws ik heb tot nu toe nog geen ontevreden klant gehad.. :-) 

Hoeveel kost een illustratie op maat?


Bij een verzoek zal er altijd vooraf een basisbedrag in rekening worden gebracht voor de tijd die ik er insteek. Het exacte bedrag hangt af van je verzoek en de grootte van het project. Het uurtarief voor deze unieke ontwerpen is €30 (exclusief btw). Daarnaast komen nog de eventuele drukkosten, dit hangt uiteraard af van het materiaal en het formaat waarop je het ontwerp wilt ontvangen. Dit kan vooraf worden aangegeven. Ook is het mogelijk om je ontwerp digitaal te leveren, dan kun je zelf het ontwerp ergens op alten bedrukken. 

Wanneer betalen? 


Een berichtje sturen en de mogelijkheden bespreken is natuurlijk altijd gratis. Samen stellen we dan een goed plan op. Voordat ik aan de slag ga ontvang je een offerte met een basisbedrag. Dit is minimale bedrag voor alle tijd en liefde die ik in uw eerste ontwerp zal steken. Wanneer je tevreden bent en het ontwerp klaar is worden eventuele extra kosten (van extra aanpassingen) en verzendkosten + drukkosten worden in rekening gebracht.

Hoelang duurt het ?


De levertijd zal uiteraard langer zijn dan wanneer je een al bestaand ontwerp besteld. Daarnaast hangt het ook af van je wensen en de drukte op dat moment. Houd ongeveer rekening met twee weken. Heb je spoed, dan kunnen wij altijd samen overleggen en naar mogelijkheden zoeken. 

 

 

 

VERZOEK INDIENEN