✔ GRATIS verzending vanaf €55,- | ✔ Prijzen incl. bijbehorend ophangsysteem | ✔ Retour 14 dagen*

Illustraties op maat

Ik maak voor jullie ook graag unieke designs op maat

Zoals bijvoorbeeld : 
 • Geboortekaartjes
 • Kinderposters
 • Geboorteposters
 • Lijntekeningen gezin, huisdier, vriendinnen etc.
 • Logo's
 • Nog veel meer, vragen mag altijd  :) 

Heeft u dus speciale wensen of zoekt u een uniek cadeau, dan maak ik graag een unieke illustratie voor u. Stuur mij dan een berichtje, samen kunnen wij dan de mogelijkheden bekijken. Wij starten vanuit uw wensen en ideeën. Is er een bepaalde kleur die u graag ziet, een lievelingsdier of andere elementen? Het bespreken van de mogelijk is uiteraard altijd GRATIS! 

Hoe kan ik een illustratie op maat laten maken?


Onder aan deze pagina kunt u een verzoek indienen, geef u wensen door. Nadat ik uw aanvraag heb ontvangen, zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen om het samen te bespreken. Zodra u een akkoord geeft, dan ga ik aan de slag om de perfecte illustratie te maken. 

Wat als ik de illustratie niet leuk vind? 


Gedurende ons eerste overleg zal vragen naar zoveel mogelijk details en wensen zodat ik het ontwerp volledig naar uw wens kan maken. Bij grote vragen tussendoor, zal ik contact met u opnemen. Nadat ik klaar ben, stuur ik het design online naar u voor feedback. Bij eventuele aanpassingen op basis van het eerste ontwerp zal ik GRATIS uw feedback verwerken en het design aanpassen. Wilt u daarna nogmaals veranderingen? Dan zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht voor de extra gemaakte uren. Weet dat mijn ultieme doel is om een perfect illustratie te maken.

Hoeveel kost een illustratie op maat?


Bij een dergelijk verzoek zal er altijd een basisbedrag in rekening worden gebracht voor de tijd die ik er insteek. Het exacte bedrag hangt af van uw verzoek en de grootte van het project. Er geldt in ieder geval als basis een bedrag van €20 boven op de standaard drukkosten. De drukkosten hangen uiteraard af van het materiaal en de grote waarop u de print uiteindelijk wilt afdrukken. Dit kan vooraf worden aangegeven. 

Wanneer moet ik betalen voor de bestelling? 


Een berichtje sturen en de mogelijkheden bespreken is altijd gratis. Pas nadat wij samen een plan hebben opgesteld en ik aan de slag ga met het ontwerpen zal een badrag in rekeningen worden gebracht. Eventuele extra kosten (meer aanpassingen dan vooraf gepland) en verzend + drukkosten worden in rekening gebracht zodra het design af is en bedrukt wordt.

Hoelang duurt het om een illustratie op maat te laten maken?


De levertijd zal uiteraard langer zijn dan wanneer u een al bestaand ontwerp besteld. Daarnaast hangt het ook af van uw wensen en de drukte op dat moment. Houd ongeveer rekening met twee weken. Heeft u spoed, dan kunnen wij altijd samen overleggen en naar mogelijkheden zoeken. 

Stappenplan voor een illustratie op maat

 1. Stuur een aanvraag.
 2. Samen bespreken wij uw wensen en maken wij een plan.
 3. Betaling basisbedrag.
 4. ASRdesigns maakt een ontwerp.
 5. Het design wordt online opgestuurd voor feedback.
 6. ASRdesigns verwerkt eventuele feedback (gratis).
 7. Het definitieve design wordt nogmaals online opgestuurd.
 8. Bij goedkeuring: design wordt bedrukt en opgestuurd en overige kosten worden betaald. Geen goedkeuring: eventuele extra feedback/aanpassing (let op: mogelijke extra kosten).
 9. U ontvangt uw unieke illustratie !

 

 

VERZOEK INDIENEN