Zelf kinderposter maken

Een persoonlijke kinderposter? Bij de meeste kinderposters kunt u kiezen voor om deze te personalisatie. Zo kunt u een zelf een unieke poster maken Dus ben jij zo'n ceratieve ouder of tante? Lees dan verder!

Wat kan je personaliseren?

 • Voeg tekst toe  | Voeg de naam van uw kind toe,  een klein gedichtje of een quote. (Lettertype: Notewothy)
 • Kies de ogen van het dier | U kunt kiezen tussen drie verschillende opties: Blij, rond of slapend.
 • Verander kleuren| U kunt kiezen om de lijnen of de achtergrond van de kinderposter een andere kleur te geven
 • Combinatie | Uiteraard kunt u ook meerdere details aanpassen, alle  bovengenoemde opties zijn te combineren.

Details en voorbeelden per optie kunt u vinden in de handleiding.

Benieuwd naar voorbeelden van klanten die u al voorgingen, klik hier.

 

Waar kan ik deze persoonlijke kinderposter bestellen? 


Ga naar de winkel en ga naar de gewenste kinderposter. Bij selecteer 'versie' kunt u ook kiezen uit de verschillende personalisatie opties. Er verschijnt dan een formulier met de mogelijke aanpassingen. Hier kunt aangeven wat en hoe u dit wilt veranderen.

Hoe maak ik de persoonlijke kinderposter? 


In het formulier wat verschijnt kunt u aangeven of u iets hetzelfde wilt houden (in vergelijking met de zwart-wit versie) of wilt veranderen. Indien u iets wilt veranderen kunt u dit aangeven.

Hoe kan ik de kleuren van de kinderposter veranderen?


Klik op ‘anders’ en klik op kleur vakje. Hierin kunt u nu precies de kleur zoeken die u wilt. Op het balkje onderaan kunt u van links naar rechts schuiven om zo kleur te kiezen. Vervolgens kunt u in de grote kleurenvak met het witte puntje de teint kiezen (donker-licht). Onderaan zal een RGB code verschijnen. Doordat ik gebruikt maak van deze code (getallen) kan ik u verzekeren dat u precies de kleur krijg die u wilt! Let op, u heeft de kleur pas goed aangedrukt als het vakje de kleur is geworden die u wilt.

  Kan ik na het maken nog veranderen?


  Er zal éénmalig per e-mail een miniatuur worden opgestuurd van het resultaat, u kunt dan kijken of u nog eventueel dingen wilt bijvoegen / veranderen (aan extra werk zitten wel kosten verbonden). Bent u tevreden? dan zal ik het ontwerp laten bedrukken en ontvangt u uw persoonlijke design.

  Wat zijn de prijzen om zelf te kinderposter te maken? 


  De prijs is afhankelijk van welk detail u wilt aanpassen. In onderstaande tabel kunt u de prijs per mogelijkheid vinden. In de winkel wordt dit bedrag automatisch bijgeteld zodra u de optie heeft aangeklikt (excl. verzendkosten). 

  Optie

  Prijs

  Gepersonaliseerd - tekst

  € 5,00

  Gepersonaliseerd - ogen

  € 5,00

  Gepersonaliseerd - kleur (achtergrond / lijnen / vlakken)

  € 10,00

  Gepersonaliseerd - combinatie

  € 16,00

  Annuleren mogelijk?


  Indien u zich toch bedenkt, heeft u de mogelijkheid om te annuleren. Let op: mogelijk worden er al kosten in rekening gebracht.

  • Optie 1: Annuleren binnen 3u na aanvraag - geen kosten 
  • Optie 2: Annuleren na 3u - De kans is groot dat ik het design al voor u heb gepersonaliseerd. De prijs voor de personalisatie (zie tabel) zal in rekening worden gebracht.
  • Optie 3: Annuleren na 24u - De kans is groot dat het design al naar de drukkerij is verstuurd, annuleren van persoonlijke designs is niet meer mogelijk. 

  Dus wilt u persoonlijke producten annuleren laat dit dan zo snel mogelijk weten om onnodige kosten te voorkomen!

  Heeft u vragen over bepaalde mogelijkheden neem gerust contact op via dit formulier of stuur een e-mail naar Info@asrdesigns.com. Ik help u met liefde verder om de perfecte kinderposter te maken!

   Wilt u nog iets extra's of heeft u een een ander leuk idee, klik dan hier