✔ GRATIS verzending vanaf €55,- | ✔ Prijzen incl. bijbehorend ophangsysteem | ✔ Retour 14 dagen*

Over mij

 

            Welkom op mijn webshop! 

Wie ben ik 

Mijn naam is Aimée, ontwerper en eigenaar van ASRdesigns. Naast mijn webshop ben ik ook onderzoeker in de kinderoncologie. Een druk leventje, maar beiden doe ik vol liefde en passie dus ik denk er niet over om één van de twee op te geven.

Hoe ben je begonnen? 
Ik hou ervan om te tekenen, ik kan dan mijn gedachtes even verzetten en echt alleen bezig zijn met het tekenen. Ik teken voornamelijk dieren, en die wil ik graag zo lief mogelijk maken. Qua stijl doe ik verschillende dingen; cartoon, geometrisch, realistisch etc. Nog leuker, is proberen verschillende stijlen te combineren, en zo ontwikkelde ik langzamerhand mijn eigen stijl. Ik kreeg veel enthousiaste reacties op mijn ontwerpen en dat heeft mij aan het denken gezet. Ik heb stiekem altijd al mijn eigen winkeltje gewild, zou dit het dan zijn? Onder het motto ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’ (Ja, dat is een Pippi langkous quote, maar wel een hele goede) heb ik besloten dat ik dan maar mijn tekeningen moest gaan verkopen. Alles combineren maakt mijn leven soms wat druk en chaotisch, maar wel heel leuk. Bovendien heb ik gelukkig ook hele lieve mensen om mij heen die mij steunen.

En toen? 
Na een paar maanden hard werken inclusief alle leuke (de tekeningen ontwerpen en een website maken) en minder leuke kanten (financieel en alle regeltjes die erbij komen kijken) was het zover, sinds juli 2020 is de website online! Nog even wat uitleg over de naam, de letters ASR zijn mijn initialen en ik heb voor 'designs' gekozen omdat ik alle tekeningen zelf design/ontwerp. Alles op mijn webshop is origineel, en zijn er nog meer wensen? dan is alles aan te vragen en dan maak ik met liefde een speciaal design. Ik hoop dat ik met mijn ontwerpen uw baby of kinderkamer (of misschien wel een hele andere kamer! ) net iets gezelliger en persoonlijker kan maken.

Wil je iets vragen of iets laten weten, mail dan naar info@asrdesigns.com of volg ons op Instagram en Facebook en laat een berichtje achter.

 

Voor nu genoeg gelezen, tijd om te shoppen. 

Veel plezier!

 

Liefs,

Aimée