Over mij

Welkom in mijn online winkeltje! 

Wie ben ik 

Mijn naam is Aimée, designer en onderzoeker. Want naast ASRdesigns ben ik onderzoeker kinderoncologie. Een druk leventje, maar beiden doe ik vol liefde en passie dus ik denk er niet over om één van de twee op te geven.

Hoe ben je begonnen? 

Ontwerpen maakt mij gelukkig. Ik kan dan mijn gedachtes even verzetten en echt alleen bezig zijn met het ontwerpen en/of het op papier krijgen ervan. Ik ben altijd bezig met designer op elk mogelijke manier. Ik vind het namelijk heel fijn als dingen ‘kloppen’, klinkt dat logisch? Deze ontwerpliefde kwam weer helemaal naar boven tijdens de corona lockdown tijd. En in die tijd ben ik mijn ontwerpen ook meer met anderen gaan delen.

Ondanks dat de designs alle kanten op, zie je bij bijna alle ontwerpen vooral een 'lieve en zachte' karakter. Ik vind de wereld namelijk al hard genoeg. 

Ik kreeg zoveel enthousiaste reacties op mijn ontwerpen en dat heeft mij aan het denken gezet. Stiekem heb ik namelijk altijd al mijn eigen winkeltje gewild, zou dit het dan misschien zijn? Onder het motto ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’ (Ja, dat is een Pippi langkous quote, maar wel een hele goede) heb ik besloten om mijn ontwerpen met iedereen te delen.

Alles combineren maakt mijn leven soms wat druk en chaotisch, maar wel heel leuk. Bovendien heb ik gelukkig ook hele lieve mensen om mij heen die mij steunen.

En toen? 

Na een paar maanden hard werken inclusief alle leuke (Nieuwe ontwerpen en een website maken) en minder leuke kanten (financieel en alle regeltjes die erbij komen kijken) was het zover, sinds juli 2020 is mijn webwinkel online!

En nu? 

Blijven groeien. Ik blijf mijn ontwerpkunsten ontwikkelen door te blijven oefenen maar ook door verschillende cursussen te volgen. Op die manier ontwikkel ik mij op tehcnisch en creatief vlak.

Wist je dat ASRdesigns is begonnen als kinderposters winkel. Maar ik mijn ontwerpers instinct sloeg op hol en dus is ASRdesigns dus alweer gegroeid. Nu vind je naast kinderposters ook designposters in allerlei stijlen, muurstickers, heb ik al heel veel prachtige persoonlijke illustraties mogen maken. En maak ik ook ontwerpen voor bedrijven.

Waar komt de naar ASRdesigns vandaan?

De letters ASR zijn mijn voorletters en ik heb voor 'designs' gekozen omdat ik alles ontwerp en uitwerk. Alles in de webshop is origineel. Oftwel, een echte exclusieve 'ASRdesigns'. 

Wat is het doel? 

Ik hoop heel erg dat ik mijn posters jullie huis wat extra sfeer kan geven. Zie het als een boost aan je interieur. Dat ik dat beetje kan toevoegen om dat eigen fijne plekje te creëren. Van huis naar droomhuis.  Tegenwoordig lijkt gewoon thuis gelukkig zijn soms niet meer goed genoeg. Ik hoop dat ik kan helpen om de waardering van je eigen huis weer kan helpen zien. Geluk zit namelijk ook in een klein hoekje ;-)  

Wil je iets vragen of iets laten weten, mail dan naar info@asrdesigns.com of volg ons op Instagram en Facebook en laat een berichtje achter.

 

Voor nu genoeg gelezen, tijd om te shoppen. 

Veel plezier!

 

Liefs,

Aimée