Over mij

Welkom in mijn online winkeltje! 

Wie ben ik 

Hoi, lieve mensen! Mijn naam is Aimée, ontwerper en eigenaar van ASRdesigns. Naast het runnen van deze leuke webwinkel ben ik ook onderzoeker in de kinderoncologie. Een druk leventje, maar beiden doe ik vol liefde en passie dus ik denk er niet over om één van de twee op te geven.

Hoe ben je begonnen? 

Ik hou ervan om te tekenen, ik kan dan mijn gedachtes even verzetten en echt alleen bezig zijn met het tekenen. Qua stijl doe ik verschillende dingen; cartoon, geometrisch, realistisch etc. Nog leuker, is proberen verschillende stijlen te combineren, en zo ontwikkelde ik langzamerhand mijn eigen stijl. Wat je vooral in alles terugziet komen, is een 'lieve' vormgeving. Daar hou ik gewoon erg van, de wereld is al hard genoeg. Ik kreeg veel enthousiaste reacties op mijn ontwerpen en dat heeft mij aan het denken gezet. Ik heb stiekem altijd al mijn eigen winkeltje gewild, zou dit het dan zijn? Onder het motto ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’ (Ja, dat is een Pippi langkous quote, maar wel een hele goede) heb ik besloten dat ik dan maar mijn tekeningen moest gaan verkopen. Alles combineren maakt mijn leven soms wat druk en chaotisch, maar wel heel leuk. Bovendien heb ik gelukkig ook hele lieve mensen om mij heen die mij steunen.

En toen? 


Na een paar maanden hard werken inclusief alle leuke (de tekeningen ontwerpen en een website maken) en minder leuke kanten (financieel en alle regeltjes die erbij komen kijken) was het zover, sinds juli 2020 is de website online!

Waar komt de naar ASRdesigns vandaan?

De letters ASR zijn mijn initialen en ik heb voor 'designs' gekozen omdat ik alles ontwerp en uitwerk. Alles in de webshop is origineel. En als er nog meer wensen zijn, dan is alles aan te vragen en dan maak ik met liefde een speciaal design. 

Wat is het doel? 

Ik hoop heel erg dat ik mijn posters uw huis sfeer kan geven. Dat ik een beetje kan toevoegen om dat eigen fijne plekje te creëren. Tegenwoordig lijkt gewoon thuis gelukkig zijn soms niet meer goed genoeg. Ik hoop dat ik kan helpen om de waardering van je eigen huis weer kan helpen zien. Geluk zit namelijk ook in een klein hoekje ;)  

Wil je iets vragen of iets laten weten, mail dan naar info@asrdesigns.com of volg ons op Instagram en Facebook en laat een berichtje achter.

 

Voor nu genoeg gelezen, tijd om te shoppen. 

Veel plezier!

 

Liefs,

Aimée