Veelgestelde vragen

PRODUCT

U kunt kiezen tussen een kleine 30x40 of grote versie 40x60. Afhankelijk van het design zal deze staand of liggend zijn. Wilt u graag een andere afmeting, neem dan contact op. Samen kunnen wij kijken of deze optie ook mogelijk is.

Ja, kleuren kunt u veranderen bij optie: 'gepersonaliseerd - Kleur'. Door op 'anders' te klikken en vervolgens op het kleurvakje verschijnt er een kleurenzoeker, hierin kunt u precies de kleur kiezen die u wilt! Ik krijg deze informatie binnen via het RGB codesysteem. Doordat ik gebruikt maak van deze code (getallen) kan ik u verzekeren dat u precies de kleur krijg die u wilt!. Voor uitleg, ga naar personalisatie en bekijk de handleiding.  

Ja, in de webshop kunt u ook een cadeaubon vinden van verschillende waardes. Deze bon zal te gebruiken zijn voor alle producten in de webshop en blijft twee jaar geldig.

Schoolplaat / Poster Hanger: Met een droog doekje afnemen.
Lijst: De print zelf met een droog doekje. Eenmaal in de lijst is het klas en de lijst met een vochtig doekje af te nemen.
Canvas: Met een droog doekje afnemen. Let op, bij een vochtige doek kan de inkt gaan vlekken!

Alle producten in de webshop zijn inclusief ophangsysteem. U heeft alleen nog ergens een haakje nodig waar u het design aan kunt ophangen.


VERZENDEN EN RETOURNEREN

Nederland:

Standaard verzending is €3,99. Voor een spoed verzending is dit €9,99.
Bij een bestelling vanaf €55 wordt uw pakket GRATIS bezorgd!

Voor truien van het merk studio oasis geld een tarief van €6,95.

België: 

Standaard verzending is €8,99

Voor truien van het merk studio oasis geld een tarief van €12,95.

 

Alle producten zijn maatwerk, dit betekent dat het design pas in productie gaat op het moment u de bestelling plaatst. Uw poster zal binnen 1-2 dagen naar de drukkerij worden gestuurd. Deze zal vervolgens binnen 3-5 werkdagen uw   poster(s) bedrukken en verzenden. Houd daarom rekening met een levertijd van ongeveer 1 week. Voor gepersonaliseerde designs en speciaal verzoeken zal het uiteraard langer duren, dit gaat echter altijd in overleg.  

 

Voor truien van het merk studio oasis hanteren wij een andere levertijd - zie omschrijving product zelf.

Ja, wij bezorgen zowel in Nederland als in België! 

Ja, u behoudt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw product terug te sturen. Met uitzondering van producten die persoonlijk van aard zijn. Voor details bekijk ons retourbeleid

Nee, voor gepersonaliseerde producen en speciale verzoeken is de herroepingsrecht niet van toepassing (zie ook artikel 7 van algemeen voorwaarden). Voor beide vraag ik altijd een goedkeuring/feedback voordat ik het product daadwerkelijke laat bedrukken. Bent u niet tevreden, dan kunnen we dus voordat het design definitief is zoeken naar een passende oplossing.

 Ja, u kunt altijd een bestelling annuleren. Echter, let op! Doe dit zo snel mogelijk. Indien het product al bedrukt is (wat vaak binnen 1 dag al gebeurd) zullen deze kosten toch in rekening worden gebracht. Voor gepersonaliseerde producten en speciale aanvragen gelden eventueel ook het in rekening brengen van een minimaal bedrag indien ik het design al heb gemaakt voor u. Wilt u dus annuleren, doe dit dan zo snel mogelijk.

Voor verzendingen binnen Nederland maken wij gebruik van DHL. Voor verzendingen naar België maken wij gebruikt van DPD.

Ja, zodra het ontwerp is bedrukt en bij DHL wordt aangemeld, zal u een track & trace code ontvangen. Hiermee kunt u het pakket volgen en zien wanneer en toelaat het bij u thuis wordt bezorgd.

 Indien u niet thuis bent op het moment dat het design wordt bezorgd zijn er twee opties.

  1. DHL/DPD heeft een "Niet thuis bericht" achtergelaten. Via de gegevens in dit bericht kunt u een afspraak maken voor een nieuwe levering.
  2. DHL/DPD heeft een bericht achtergelaten dat uw pakken is afgeleverd bij buren.

BETALING

U kunt betalen via IDEAL of creditcard. De verschillende opties verschijnen aan het einde bij het afrekening, kies voor de gewenste optie en volg de instructies.


KLACHTEN EN BESCHADIGING

Dat is vervelend! Ik los het graag voor u op, ga verder naar Klachten of opmerkingen

Mocht dat onverhoopt ooit voorkomen, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons binnen 3 dagen en stuur een duidelijke foto mee van de beschadiging. Deze wordt gratis voor u vervangen.

Dit kan via link 'contact' of stuur een email naar info@asrdesigns.com


ANDERS

 Nee, helaas is er (nog) geen fysieke winkel.

Ja, doordat wij alles pas produceren zodra wij een bestelling ontvangen om op deze manier zo min mogelijk te verspillen. Daarnaast gebruiken wij recyclebare, geurloze inkt op waterbasis en duurzaam hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.