Voor bedrijven

Ben je opzoek naar unieke ontwerpen voor je bedrijf? Wil je graag onderscheidend zijn van de massa? Dan heb je de juiste persoon gevonden.

STUUR DAN SNEL EEN BERICHT VIA MAIL, HET FORMULIER ONDERAAN OF SOCIAL MEDIA

LOGO'S | HUISTIJL | BEDRIJF POSTERS | BANNERS | STICKERS | ILLUSTRATIES

Voorbeeld - Studio ADC

LOGO'S
Logo Logo
BANNER EVENEMENTEN
Logo
POSTER STUDIO
Logo
WEBSITE ILLUSTRATIE
Logo

HOE WERK IK

1. GESPREK

Tijdens ons eerste overleg kijken we samen of wij een goede match zijn. We bespreken de wensen voor je bedrijf en het design. Wat wil je uitstralen en wat is het doel van het ontwerp? Ik zal daarbij zoveel mogelijk details vragen om het ontwerp zo perfect mogelijk te kunnen maken.

2. AAN DE SLAG

Is het een match? Dan ga ik aan de slag met het eerste concept. Bij grote vragen zal ik direct contact opnemen, zo gaat er geen onnodig geld en tijd verloren.

3. CONCEPT(EN)

Vervolgens stuur ik je het eerste concept(en) via de mail met een watermerk. Gewenste veranderingen op basis van dit concept zal ik gratis verwerken. Wil je daarna nogmaals veranderingen, dan gaat het weer tegen het uurtarief. Weet dat dat mijn ultieme doel is om jou zo tevreden mogelijk te maken.

4. BLIJDSCHAP

Ben je tevreden? Dan ontvang je zo snel mogelijk je ontwerpen!! En goed nieuws, ik heb nog nooit een ontevreden klant gehad ;)

Voorbeelden Logo's

Hoe ontvang ik het eindproduct?

Digitale producten zoals logo's en een huisstijl onvang je via de mail in een .PNG format. Hierdoor zal er geen kwaliteit verloren gaan. Ook ontvang je uiteraard alijd een versie zonder achtergrond, zodat je jouw logo kunt gebruiken of verschillende kleuren achtergrond.

Wil je graag een andere extensie ontvangen? Dan kijken we uiteraard samen naar de mogelijkheden.

Voor fysieke producten is het mogelijk dat ik het product voor je laat bedrukken.

Wat zijn de kosten?

Het exacte bedrag hangt af van het verzoek en de grootte van het project. Het uurtarief voor ontwerpen is €30 (Exclusief btw). Daar komen nog de eventuele drukkosten bovenop. Drukkosten verschillen per product (materiaal,formaat), dit kan vooraf worden aangegeven. Ook is het mogelijk om je ontwerp digitaal te leveren, dan kun je zelf het ontwerp ergens op laten bedrukken.

Wanneer betalen?

De mogelijkheden bespreken is natuurlijk altijd gratis ;) Samen stellen we dan een goed plan op.

Voordat ik begin met het ontwerpen, ontvang je de 1e offerte. Dit is het basisbedrag voor alle tijd en liefde die ik in je eerste ontwerp zal steken. Dit is om te voorkomen dat mensen mijn eerste concept er vandoor gaan. Helaas kan dat gebeuren.

Wanneer je tevreden bent en het ontwerp klaar is worden eventuele extra kosten (van extra aanpassingen) en verzendkosten + eventuele drukkosten in rekening gebracht.

Hoelang duurt het?

De levertijd hangt uiteraard af van de aanvraag maar ook van de drukte op dat moment. Vooraf zullen we altijd bespreken wanneer je het design nodig hebt.

Houd in ieder geval rekening met drie weken. Heb je spoed? Dan kunnen wij altijd samen overleggen en naar mogelijkheden zoeken.

Voor het gemak, een stappenplan

  1. Stuur een bericht (of instagram berichtje).
  2. Samen bespreken wij je wensen en maken wij een plan.
  3. Betaling basisbedrag.
  4. Ik ga vol liefde aan de gang met het eerste ontwerp.
  5. De illustratie wordt online opgestuurd voor feedback.
  6. Ik verwerkt gratis de eventuele feedback.
  7. Het definitieve ontwerp wordt nogmaals online opgestuurd.
  8. Bij goedkeuring: illustratie wordt bedrukt/opgestuurd en overige kosten worden betaald. Geen goedkeuring: eventuele extra feedback/aanpassing.
  9. Je ontvangt het design voor jouw droombedrijf!