Voor bedrijven

Designs voor een droombedrijf

Ben je opzoek naar unieke designs voor je bedrijf? Wil je graag onderscheidend zijn van de massa? Dan heb je de juiste persoon gevonden.

Heeft je bedrijf ergens een ontwerp voor nodig? Dan mag je een berichtje sturen. Dit kan via het formulier aan het eind van deze pagina maar het mag uiteraard ook gewoon via een social media berichtje. 

Denk aan

❥ Logo's (inc. evt. huisstijl) 

❥ Stickers 

❥ Posters / Banners

❥ Ontwerp voor bedrijfskleding

 Illustraties / pictogrammen

 

Hoe beginnen we? 

Tijdens ons eerste overleg kijken we samen naar de wensen en of we een goede match zijn om dit te bereiken.We bespreken de wensen van het design en wat je wensen zijn voor het bedrijf. Wat wil je uitstralen en wat is het doel van het ontwerp? Ik zal daarbij zoveel mogelijk details vragen om het ontwerp zoveel mogelijk naar jouw wens te kunnen maken. Bij grotere vragen tussendoor zal ik ook direct contact met je opnemen. zo gaat er onnodig geld en tijd verloren. 

Het eerste concept(en) zal ik vervolgens via de mail opsturen. Bij kleinere aanpassingen op basis van het eerste ontwerp zal ik GRATIS deze feedback verwerken. Wil je daarna nogmaals veranderingen of het ontwerp compleet anders? Dan zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht voor de extra gemaakte uren. Weet dat mijn ultieme doel is om een perfect ontwerp te maken. En, goed nieuws ik heb nog nooit een ontevreden klant gehad.. :-) 

Wat zijn de kosten? 

Het exacte bedrag hangt af uiteraard af van het verzoek en de grootte van het project. Het uurtarief voor ontwerpen is €30 (exclusief btw). Daar komen nog de eventuele drukkosten bovenop. Dit hangt uiteraard af van het materiaal en het formaat waarop u het ontwerp wilt ontvangen. Dit kan vooraf worden aangegeven. Ook is het mogelijk om uw ontwerp digitaal te leveren, dan kunt u zelf het ontwerp ergens op laten bedrukken. 

Wanneer betalen ? 

Een berichtje sturen en de mogelijkheden bespreken is natuurlijk altijd gratis ;) Samen stellen we dan een goed plan op.

Voordat ik daadwerkelijk begin aan het ontwerp, ontvangt u een offerte met een basisbedrag. Dit is het minimale bedrag voor alle tijd en liefde die ik in uw eerste ontwerp zal steken. Dit is om te voorkomen dat mensen mijn eerste concept er vandoor gaan. Helaas kan dat gebeuren.

Wanneer u tevreden bent en het ontwerp klaar is worden eventuele extra kosten (van extra aanpassingen) en verzendkosten + eventuele drukkosten in rekening gebracht.

Hoelang duurt het ?

De levertijd hangt uiteraard totaal af van de aanvraag maar ook van de drukte op dat moment. Uiteraard zullen we vooral altijd bespreken wanneer je het design nodig hebt. Houd in ieder geval rekening met twee weken. Heeft u spoed, dan kunnen wij altijd samen overleggen en naar mogelijkheden zoeken.  

Hoe ontvang ik het eindproduct ?

Voor fysieke producten is het mogelijk dat ik het product ook voor je laat bedrukken. Wil je het ontwerp liever digitaal ontvangen dan kan dat uiteraard ook. Ik zal het opsturen in een .PNG zodat de kwaliteit optimaal blijft. Wil je het graag in een andere extensie ontvangen, dan kunnen we daar uiteraard naar kijken. 

Voor het gemak, een stappenplan

  1. Stuur een bericht (of instagram berichtje).
  2. Samen bespreken wij uw wensen en maken wij een plan.
  3. Betaling basisbedrag.
  4. Ik ga vol liefde aan de gang met het eerste ontwerp.
  5. De illustratie wordt online opgestuurd voor feedback.
  6. Ik verwerkt gratis de eventuele feedback.
  7. Het definitieve ontwerp wordt nogmaals online opgestuurd.
  8. Bij goedkeuring: illustratie wordt bedrukt/opgestuurd en overige kosten worden betaald. Geen goedkeuring: eventuele extra feedback/aanpassing (let op: mogelijke extra kosten).
  9. Je ontvangt het design voor jouw droombedrijf !